Over ons

 

Wie zijn wij?

Wij, Elvis Josepha en Henry Kippers, kennen elkaar al jaren en stellen dezelfde hoge kwaliteitseisen aan onze producten. Ook herkenden we elkaar in de grote liefde voor het ambacht en dat we echt voor de klant gaan. 'We gaan niet voor ons belang, maar voor het belang van uw klant'. Wij zijn geslaagd in onze missie als onze meubels de klassiekers van de toekomst worden.

Over Lucca

Lucca Interiors is de samenwerking tussen twee ervaren ondernemers in de interieurbranche: Elvis Josepha en Henry Kippers. Het interieurmerk geeft ruimte aan verschillende designers. Zo blijft het verrassen: 'Design met een twist". Deze kenmerkt zich door een balans tussen strakke lijnen en ronde vormen, harde en zacht natuurlijke materialen. Zo ontstaan moderne meubels, waaronder fauteuils, eetkamerstoelen en banken, met een zachte uitstraling. 

Kwaliteit en maatwerk

We staan voor kwaliteit. Daarom kiezen we voor productie in Nederland en werken we met kleine ateliers waarin producten ambachtelijk en met veel zorg en aandacht worden gemaakt. We werken met hoogwaardige materialen. Door te kiezen voor productie in Nederland zijn we in staat maatwerk te leveren, vanwege de korte lijnen.